Главная Интересно и познавательно У Харкові житлові будинки матимуть електронні паспорти

Разместить рекламу на сайте

У Харкові житлові будинки матимуть електронні паспорти

09.01.2012 16:42



Планується створити електронні паспорти житлових будинків, в яких буде відображено зображення всіх інженерних комунікацій будівлі аж до внутрішньоквартирних розводок на основі належності їх комунальним службам міста. Інформує "Україна комунальна".

Інформаційно-диспетчерська служба «15-62» планує удосконалити програмне забезпечення, яке використовується в роботі.

Згідно з повідомленням, у найближчій перспективі планується створити повну картографію міста (з високою точністю визначення місцевих координат об'єкту) з промальовуванням контурів житлових, адміністративних та промислових будівель, з нанесенням контурів доріг, провулків, дворів і т.д.

Також планується створити електронні паспорти житлових будинків, в яких буде відображено зображення всіх інженерних комунікацій будівлі аж до внутрішньо квартирних розводок на основі належності їх комунальним службам міста. Можливо також нанесення відміток про проведення технічного обслуговування цих інженерних мереж і проведення комунальними службами планово-попереджувального ремонту.

У результаті адреси житлових будинків будуть прив'язуватися до координат карти з можливістю відбору та відображення усних звернень на карті за адресами і координатами.

Крім того, планується ввести можливість зберігання додаткової інформації, «прив'язаною» до кожного усним зверненням, яке зберігається в базі інформаційно-диспетчерської служби «15-62». Для цього створять систему блогів кожного усного звернення, в якій буде відображатися вся інформація про хід виконання усних звернень та весь перелік виконаних комунальними службами робіт, до зберігання фотографічних матеріалів.

 

Джерело: http://www.expres.ua/




Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Случайные теги (tags)

Городская логистика (логистика города, city logistics) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.